Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Kocaispir’den Bir Destek de Sağlık Çalışanlarına

Başkan Kocaispir’den Bir Destek de Sağlık Çalışanlarına

Başkan Kocaispir’den Bir Destek de Sağlık Çalışanlarına

FILYASYON EKIBI 1000 SAGLIK ÇALISANINA AYLIK 10 GB INTERNET

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, filyasyon ekibinde görev yapan 1000 saglik çalisanina aylik 10 GB internet hediye etti. Küresel salgin koronavirüse karsi ilçede ilk günden itibaren uyguladigi basarili çalismalarla takdir toplayan Baskan Kocaispir, simdi de saglik çalisanlarini yalniz birakmadi.

Gösterdikleri özverili mücadele için saglik çalisanlarina tesekkür eden Baskan Kocaispir, sosyal medya hesabindan paylastigi mesajinda; “Kiymetli Filyasyon Ekiplerimiz; Adana'mizda koronavirüse karsi gece gündüz demeden kararlilikla mücadele ettiginizi biliyoruz. Sizlerin bir nebze yükünü hafifletmek için hattiniza 10 GB internet paketi tanimlanmistir. Çünkü biz birlikte güçlüyüz. Güle güle kullanin.” ifadelerine yer verdi.

 

Konu ile ilgili konusan Baskan Kocaispir, “Bizler bir sekilde evlerimizde kendimizi karantinaya alirken saglik çalisanlarimizin böyle bir sansi olmuyor. Insanlarimizin olabildigince kisa bir süre içerisinde iyilesmesi ve aramiza dönmesi için gece gündüz çalismaya devam ediyorlar. Saglik çalisanlarimizin verdikleri bu emege tesekkür edebilmek ve haberlesmelerini kolaylastirmak adina gücümüz nispetince böyle bir uygulama yaptik. Onlarin bu özverili mücadeleleri karsisinda ne yapsak azdir. Yürekten tebrik ediyorum.” dedi.

Geçtigimiz yilin Aralik ayinda baslayan ve kisa sürede dünyayi saran koronavirüse karsi ilçede adeta seferberlik ilan eden Baskan Kocaispir, daha önce de kültürevleri bünyesinde tamamen kendi imkânlari ile 1 milyon 500 bin adet maske üretip kapi kapi dagitimini saglayarak halkin takdirini toplamisti.

sti.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli